OM HÄSSELBY HEM

I västra Stockholm vid Mälarens stränder och med Grimstaskogen runt hörnet ligger Hässelby. Här finns också Hässelby Hem, stadsdelens största hyresvärd.

Hässelby Hem är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 2 400 bostäder i områdena Hässelby Strand, Hässelby Gård och Hässelby Villastad. Vi utvecklar också nya fastigheter i stadsdelen.

Som Hässelbys största hyresvärd känner vi ett ansvar för området, därför är det lika viktigt för oss att satsa på människorna som bor här som att förvalta och underhålla våra fastigheter. Att vi är stora gör det också möjligt att göra skillnad och bidra till en hållbar social utveckling. Därför stöttar Hässelby Hem stiftelser som Läxhjälpen och Raoul Wallenberg Academy. Vi har också samarbetat med lokala idrottsföreningar som Hässelby SK och Samba Football Academy. Varje år anordnar vi Tomtesmyg, en populär aktivitet i december där områdets barn utrustade med ficklampor letar efter reflexklädda tomtar som delar ut julklappar.

Förvalta och bygga hållbart

Hässelby Hem ser på fastighetsförvaltning som en hållbar handling i sig genom att underhålla och vårda vårt existerande bestånd. Våra bostäder ska vara lika bra att leva i om femtio år som i dag. Den stora bostadsbristen gör att nya bostäder ibland behöver byggas, men då ska vi bygga hållbart och med hänsyn till både de som bor i närheten och de som ska flytta in när husen står färdiga.

Hässelby Hem har sedan start arbetat aktivt med hållbarhet. Att vi är en del av en Soya Group gör att vi kan genomföra en rad olika hållbarhetsprojekt i både liten och stor skala. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.


Korta fakta om Hässelby Hem

Hässelby Hem bildades 2008 när fastighetsbolaget Wallfast köpte ett stort antal bostäder i Hässelby.

Hässelby Hem är ett dotterbolag till fastighetsbolaget Wallfast Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och del av Soya Group Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som har rötterna i Walleniusrederierna.

Hässelby Hem äger och förvaltar cirka 2 400 bostäder i Hässelbyområdet.

Hässelby Hem är miljöcertifierat enligt ISO 14001.

Läs mer om hur du ansöker om en lägenhet hos oss.

logotyp

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Hässelby Hem AB
alla rättigheter reserverade