iBoxen kan användas av alla

I dag finns cirka 1 600 iBoxen-stationer runt om i Sverige och de används flitigt för att hämta ut paket och leveranser när vi handlat något online. Men visste du att du även kan använda dig av iBoxen för privat bruk?

Placeholder-bild

Du går då in i appen och bokar en lucka i iBoxen och lägger det du vill att någon ska kunna hämta upp. Kanske behöver du lämna ett par nycklar till svärmor som ska vattna dina blommor när du är bortrest eller överraska någon du tycker om med en present? När du lagt det du vill lämna över i luckan får mottagaren ett sms om att det är klart för upphämtning. Smidigt va?

En liten lucka kostar 30 kronor, en stor 40 kronor och en extra stor 50 kronor.

Boxen finns i närheten av flera av Hässelby Hems fastigheter.

logotyp

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Hässelby Hem AB
alla rättigheter reserverade